Venäjän rajat eivät pääty mihinkään”, lausui kyseisen maan mielellään viattoman kirkasotsaisin ilmein esiintyvä häikäilemätön diktaattori, jonka aikeet ja suunnitelmat olivat todellakin tämän suuntaisia. Maailmanlaajuinen diktatuuri silmissään, tämä vallan sokaisema hämmentäjä ja suuri emävalehtelija pyrki toteuttamaan sitä mielestään ihanaa slaavilaisen elämäntavan levittämisen visiota, jota hän messiaanisessa kutsumuksessaan oli kokenut. Suunnitelma oli ollut pitkäjänteinen, rönsyilevästi kasvava ja alkanut jonkinlaisena kunnianpalautustarpeena jo paljon aikaisemmin, kenties Putinin valtaannousun yhteydessä, kenties jo ennen sitä. Kokonaissuunnitelman olennaisiin keinoihin kuului maailmanlaajuinen manipulaatiokoneisto, jonka tarkoitus oli vaikuttaa muiden maiden käsitysten muodostumiseen. Keinoina käytettiin moninaista hämmentämistä, ylivalhetta, painostamista, kaoottisia kokeiluja ja suhmuraisia suurvaltasuhteita.

Moniin vieraisiin maihin syntyi yksiköitä, jotka pyrkivät vaikuttamaan kulloisenkin maan keskustelukulttuuriin ja hallintoon. Maansa myyneet yksikön johtajat saivat paitsi vaikutusvaltaa ja ruplia, myös keinotekoisesti glorifioitua asemaa Venäjän laajentumishaluisessa hierarkiassa. Ainakin he uskoivat niin. Riidankylvö, vääristely ja kansakunnan sisäinen erimielistäminen oli eräs tämän kunniansa myyneen maanpetturiyksikön toimintamalleista – ja sisäinen syyllisyys muuntui omatunnon kuoleentumisen myötä kierouden polttoaineeksi.

Samaan aikaa kyseisen laajentujan valtiotasolla pyrittiin muodostamaan poliittisia lojaliteettisidoksia kansojen välille ja luomaan kassakaappisopimuksia suuriin vaikuttajamaihin, kuten Kiina. Molemmat tukisivat toisiaan halpamaisissa pyrkimyksissään, joita tavan mukaan muuntelisivat ja vähättelisivät talutusnuorassa kävelevää kansaa miellyttävillä emävalheilla. Näin molemmat saisivat etuja ja salaisen erityisluvan valloittaa vieraiden kansojen alueita, kun kylvetty ennakoimaton manipulaatio sille hetkensä soisi.

(Tätä kirjaa korjailtaessa tapahtui Venäjän halpamainen hyökkäys vieraan valtion maaperälle ja tässä mainittu valtapolitiikka paljasti ”Kremlin pitkään suunnitellut naamiot” lopullisesti. Se johti luonnollisesti myös tämän luvun muokkaamiseen.)

Putinin klikin oli tarkoitus kylvää kaaosta, sotaa ja valheita, ja luoda moninapainen maailmanvalta sekä edelleen: seurata syntyneen uuden tilanteen mahdollisuuksia kohti toivottavasti myöhemmin avautuvaa maailmanlaajuista valtaa, josta Venäjän sisäisessä keskustelussa on paljon enemmän perinteitä, kuin oikeudenmukaisemmissa länsimaissa. Omaa kansaa lahjottiin puolisalaisin kunniavihjein* ja moni odotti kunnianpalautuksen revanssia kieli pitkällä, myöhempään, ”emme voineet Kremlille mitään, vaikka halusimme”, valheen vetäytymismahdollisuuteen nojaillen: Venäjällä suljettiin silmät siltä, että oma armeija tappoi veljeskansa Ukrainassa, paitsi erityisen urhoollisia sotilaita, myös vanhuksia, naisia ja lapsia… ja se tapa jolla se tehtiin, ei noudattanut minkäänlaista sodankäynnin ”etiikkaa”: raakalaismaiset piirteet päästettiin vapaasti esiin, liennyttämään venäläisen vodkakulttuurin synnyttämää tyhjyydentunnetta, sekä erehtymättömyyden kansallisen vahvuuden syväroolin epämieluisaa painetta.

Hämmennys oli tarkoitus aloittaa luomalla selkkauksen ituja vanhalle epäoikeudenmukaisesti vallatulle alueelle, joka sijaitsi Japanin pohjoisella maaperällä. Kun tilanne muuttui, eikä Ukrainan sisäinen vallankaappaus Putinin klikin suureksi harmiksi onnistunut – edes siinä mitassa, kuin Valkovenäjällä – suunnitelmiin tehtiin muutos. Kaaokseen suistavan hämmennyksen ja moninapaisuuden tavoite onnistuisi näinkin ja nopeasti saavutettava slaaviyhtenäisyys olisi suuren väestöpohjansa ansiosta hyvä maailmanvalloituspyrkimyksen lähtökohta. Lahjottu Ukrainan armeija olisi taas helppo valloitettava ja Putinin leiri hieroi omahyväisen oveluusharhansa vimmassa pian verisiksi värjäytyviä käsiään yhteen.

Ukrainan jalo, urhea ja paljon Venäjän mielivaltaa kärsinyt kansa kuitenkin nousi vastarintaan ja vaa’ankielellä seisonut maailmansodan esiaste eskaloituikin pitkäaikaisesti Ukrainan maaperälle. Samaan aikaan monia maailman kansoja vaivasi häpeällinen kantaaottamattomuuden puute ja omien etujen kasvattamisen halu: Edes alkeellinen toisen asemaan asettumisen kyky ja halu ei toiminut ja asioiden tärkeysjärjestys oli tyystin unohdettu. Myös YK osoitti lähes täydellistä hampaattomuutta. Vain venäläisen propagandan mustamaalaama länsi seisoi oikeudenmukaisuuden arvon, sekä naisten ja lasten puolustamisen takana. Monet uskoivat, tai olivat oman pahuutensa myötävaikutuksella uskovinaan Kremlin skitsofreenisiin propagandateorioihin sodan oikeutuksesta.

Luodaksemme ymmärryksen pohjan sille, mitä seuraavaksi tullaan sanomaan, on ensin tarkasteltava sitä tapahtumasarjaa, joka sattui Suomessa 2020-luvun molemmin puolin: Keskusrikospoliisi otti kiinni äärioikeistolaistakin äärioikeistolaisemman väkivaltaryhmän, jonka perimmäinen motiivi oli horjuttaa yhteiskunnan tasapainoa, rikkoa se ja perustaa uusi valta, joka perustuu vahvimman laille. Miksi toiminta oli vielä äärioikeistoalistakin äärioikeistolaisempaa? Siksi, että kyseisen natsiaatetta avoimesti ihailevan akselerationismin oppiin oli sekoitettu kovimman luokan satanistisia ihanteita, joissa puhuttiin jopa ihmisuhreista. Poliittisesti ajattelevat pragmatistit pitävät jälkimäistä löydöstä jopa huvittavana, ehkä hieman valitettavana, mutta merkityksettömänä sivujuonteena, mutta heillä ei ole kykyä lähestyä satanistisia natsi-ideologioita oikealla tavalla. Kyseinen toiminta on paljon enemmän, kuin pelkästään poliittista salapuuhastelua. Se on salatiedeorjentoituneiden psykoppaattien näkemys maailmasta ja sen kiihottavasta vallanjaosta ja sen fokus on maagisessa ajattelussa paljon enemmän kuin yleisesti tiedetäänkään: kun välillinen maailmanvaltapäämäärä on saavutettu, musta uskonto jää vallitsevaksi. Lopullisena ihanteena pidetään tilaa, jossa valta on jaettu kaikkein ansioituneimmille, (lue pahimmille yksilöille) ja kaikki muut ovat heidän orjiaan. Kyseisen ryhmän hallusta löytyi mustaa materiaalia, mm. kirja, jonka nimeä emme tässä mainitse ja jonka synkkää sanomaa jopa ulosheittäjän tulella leikkivien harrastelijasatanistien joukot kavahtavat.

Tämä akselerationismin mustaan kaaokseen nojautuva idea on luonnollisesti mahdollista suorittaa myös laajemmassa mitassa: Myös Venäläisen maailmanvalloitusyrityksen** missio seisoi kyseisellä mustalla pohjalla. Monet sen ideoista olivat saaneet alkunsa Venäjän satanistisen pääideologin aivoissa: Alexander Dugin, joka oli ollut Venäjän valtionyliopiston johtaja, oli suoltanut maailmaan eetostaan, jota toteuttajaportaassa Putinin johdolla ihannoitiin. Asioita syvemmin näkevälle juuri hän on eräänlainen keskeinen hamaa eminenssi, ja kokeilevan venäläisen kaaosmagian isä. Kyseessä on juuri sama Dugin, jonka (todennäköisesti) Ukrainan salainen palvelu yritti murhata, mutta kuten niin usein, kohtalon musta käsi suojeli vielä maailmanäyttämöllä tarvittavaa marionettista toimeenpanijaansa: Alexander kieltäytyi viime hetkellä tyttärensä kyydistä, jolla oli alun perin ollut tarkoitus poistua tilaisuudesta ja vain tytär kuoli tarkasti suunnitellussa autoräjähdyksessä.

Kyseinen pääideologi, jota on nimitetty myös ”Putinin Rasputiniksi”, oli nuoruudessaan paitsi kiihkeän fasistinen, myös avoimesti kiinnostunut mustasta magiasta. Kyseinen ideologia ei koskaan lähde ihmisestä, tultuaan itsekkäästi ymmärretyksi. Ainoastaan ne jotka eivät tunne tämän tyyppisiä asioita, vaan pitävät maagisia puuhasteluita tyhjänpäiväisenä uskonnollisena ajanhukkana joka kuuluu nuoruusaikaan, saattavat uskoa niin. Ihminen, joka on päässyt sisään mustaan ideologiaan ei halua päästää siitä irti, vaan se vaikuttaa hänen ajatteluunsa koko loppuelämän: se on hänen päämotivaattorinsa. On kuitenkin niin, että liian salaisia harrastuksia omaava oppii ikääntyessään naamioimaan mustat pohjaideologiansa paremmin: hän hallitsee keinotekoisen, tarkoitushakuisen miellyttämisen keinot.

Duginin tiedetään olleen osana järjestöä, joka tunnettiin nimellä ”Juzinskin piiri”, Myöhemmin ryhmä vaihtoi esoteeriseksi nimekseen ”SS:än Musta Järjestö”. Asioita tuntevan on helppo havaita, että Dugin toteuttaa mustan magian löydöksiään ja venäläisluonteista pakanallista satanismiaan eräänlaisella maailmanlaajuisen globaalitason pelikentällä. Hän on kertonut olevansa salaisen euraasianistisen järjestön päämies ja sotivansa atlantistien salaista järjestöä vastaan. Nämä salaiset organisaatiot ovat hänen mukaansa sotineet toisiaan vastaan jo hyvinkin pitkään.

James Heiser, joka on kirjoittanut Duginin toiminnasta kirjan, kertoo muun muassa miehen kaaoksen palvonnasta ja mustan okkultistisen kahdeksansakaraisen "Kaaoksen tähden" symbolin liittämisestä euraasialaisen liikkeen tunnukseksi. Se on painettu kultaisin ulospäin laajentumishaluisin nuolin, muutoin pikimustaan lippuun. Negatiivisluonteiset ja paradoksaalisella tyhjällä saatanallisella logiikalla silatut kaaosmagian kirjansa lukenut Dugin toteaa kylmäävässä manifestissaan seuraavasti: ”Venäjän merkitys on, että venäläisten ihmisten kautta toteutuu viimeinen Jumalan ajatus, ajatus maailman lopusta… Kuolema on tie kuolemattomuuteen. Rakkaus alkaa, kun maailma loppuu. Meidän täytyy kaivata sitä, samalla intensiteetillä, kuin tosi kristityt… Haemme juuriltamme kirottua tiedon puuta. Sen mukana universumi tuhoutuu."

James Heisner jatkaa vielä toisaalla näin: ”Duginilaisessa pahan filosofiassa logos korvataan kaaoksella. Duginin sanoin: ’Logos on vanhentunut ja me kaikki hautaudumme sen raunioiden alle, ellemme vetoa kaaokseen ja sen metafyysiikkaan.’ Lyhyesti sanottuna Duginin euraasialaisuus on saatanallinen kultti.”

Saatanallisen pahanteon tunnusmerkit toteutuvat muutenkin venäläisissä sumeilemattomissa valtapyrkimyksissä, oudoissa kokeilevissa kaaosstrategioissa ja puhtaassa pahateossa. Onpa ulkovaltojen toimijoita nimitetty usein satanisteiksikin, sillä käänteiseen kremliläiseen silmittömän valehtelun outoon logiikkaan kuuluu aina syyttää muita juuri siitä, minkälaisia ollaan itse. Juuri tämäntyyppisen valehtelun kaava on toistunut hyvin usein. Nerokkaampi ja hienoviritteisempi valehtelu, lupailu ja manipulaatio on luonnollisesti myös valjastettu sopivalla tavalla, esimerkiksi niihin älyllisiin tapaamisiin, joita filosofinen Dugin on harrastanut ulkomaanmatkoillaan. Valtapyrkimysten tueksi on suunniteltu oma, suhteellisen sivistynyt ja vetoava softversio, esimerkiksi länsimaissa vierailuja ajatellen. Kaikki on valjastettu kuitenkin lopulta vain yhtä päämäärää varten. Muut lupaukset tulevat unohtumaan, kun euraasian väkivaltainen laajentuminen pääsee kunnolla vauhtiin.

Saatanallisen mission tunnusmerkit soveltuvat myös venäläiseen sotimisen tapaan. Se on ollut siviileihin ja sotavankeihin suuntautuneessa brutalismissaan vertaansa vailla ja toiminta on usein muutenkin pelkkää massiivista kiusaamista ja pahatekoa juuri sen itsensä vuoksi, kuten kaikkein mustin saatanallinen ideologia edellyttääkin*** Musta maailmanvaltamissio ohjaa Kremlin monipäistä hirviötä, pahanteon, valehtelun ja kokeilevan kaaoksen hengessä – ja tietenkin se kylvää informaatiokanavistaan hämmennystä Duginin vähäisemmästä roolista, vaikka kyseisen henkilön ”Venäjän geopoliittinen tulevaisuus” kirjaa luetaan raamattumaisella paatoksella esimerkiksi venäjän sotakouluissa ja ulkopoliittisen eliitin keskuudessa. On oletettavaa että on myös muita teoksia, jotka eivät ole nähneet päivänvaloa, mutta vaikuttavat vallanjanoisen sisäpiirin ajatteluun merkittävällä tavalla...

Mitä tapahtuisi, jos musta maagikko ryhmineen todella päätyisi maailmanvaltiaaksi? Venäläisellä valkoisella mystikolla on tähän sanottavaa: Daniil Andrejeff oli Stalinin diktatuurin uhri, jonka kirjallinen tuotanto ei oikeamielisyytensä vuoksi miellyttänyt Isä Aurinkoista, joka – on aina muistettava mainita – murhasi mielivaltaisesti miljoonia oman maansa kansalaisia. Andrejeffin tuotanto hävitettiin ja hänet heitettiin vankilaan. Sitkeä mystikko kuitenkin kirjoitti vankilassa merkittävimmän teoksensa, Maailman ruusu, joka on hämmästyttävä kuvaus maailmaa ohjaavista voimista, tuonpuoleisen hierarkioista ja tulevasta kehityksestä. Dantelaisessa tarkkanäköisyydessä hän kuvaa siinä muun muassa maailmanlaajuista diktatuuria ja antikristusta, joka nousee juuri venäjän kansasta.

Daniil pelkäsi vankilasta vapauduttuaan edelleen ainutlaatuisen käsikirjoituksensa puolesta, jota oli vain yksi kappale ja hänen leskensä julkaisi sen vasta 1980-luvulla, paljon miehensä ennenaikaisen kuoleman jälkeen. Teos saavutti suurta suosiota Venäjällä ja se on sen myötä kulkenut kaikkien vakavien okkultistien ja mystikoiden käsien kautta, myös arvattavasti Alexeander Duginin, joka on varmaankin huomannut siinä erään merkittävän seikan ja myöhemmin tunnetun ennustuksen, joka liittyy tavallaan hänen omaan persoonaansa. Daniin Andrejeff nimittäin ennusti kirjassaan, että tulevat Äiti Venäjän henkiset muokkaajat rakentavat Maailman Auringon Temppelin tietylle paikalle Moskovassa, joka kirjassa tarkasti nimettiin ja osoitettiin. Omituisten sattumusten myötä sille paikalle rakennettiin myöhemmin Moskovan valtion yliopisto, juuri se sama venäjän tärkein poliittinen opinahjo, jonka johtaja Alexander Dugin oli yli kymmenen vuoden ajan. Symboliikkaan ja mystiseen ajatteluun nojautuva Dugin ei ole voinut olla näkemättä tässä viittausta euraasialaisen looshin pääjohtajuuteensa ja oikeutukseensa voideltuna messiaana. Juuri hän olisi kohtalon käsi kansojen kohtaloissa. Hän olisi Maailman auringon temppelin oikeutettu päämies. Kenties hän voisi olla jopa se maailmanlaajuinen musta diktaattori, josta Maailman Ruusu puhuu varoittavaan sävyyn; mies, joka ansaitsisi kiihottavan maailmanvallan ylivoimaisella älyllään ja kyvyillään, ja jota Daniil Andrejeff kuvaa kirjassaan mm. näin:

Salamannopea tieteellisten ja transfyysisten, mitä mutkikkaimpien ongelmien tajuaminen; erilaisten luonnontieteellisten ja humanitaaristen oppiaineiden silmänräpäyksellinen omaksuminen; ehtymätön työkyky; vertaansa vailla olevien lahjojen monipuolisuus mukaan lukien runollinen ja rakennustaiteellinen; mullistavat keksinnöt, joilla hän alkaa rikastua päätähuimaavaa vauhtia; teennäinen hyväntahtoisuus ihmisiä kohtaan; tällaiset ominaisuudet oikeutetusti auttavat häntä saavuttamaan auktoriteettiaseman maapallon asukkaiden enemmistön silmissä. Joillakin tieteen alueilla hän tekee läpimurron elvyttämällä jotkut magian prinsiipit verrattomasti syventäen ja laajentaen niitä tiedolla, joka hänen ajattelupiiriinsä annetaan hänen korkeammasta, tyhjentymättömästä, itse saatanan rikastuttamasta älystä.”

*Toki on sanottava että propagandakoneisto oli häivyttänyt kansan mahdollisuuksia tiedostaa totuus jo paljon aikaisemmin. Aivopesu on periaatteessa alkanut jo monen kansalaisen lapsuudessa Juuri valtion sisäiseen agitointiin tulee tämän uudenkin oppiläksyn vuoksi suhtautua erityisen vakavasti tulevaisuudessa. Lisäksi ”omaetuinen valehtelukulttuuri” on Venäjällä laajasti hyväksyttyä: tulee kuitenkin muistaa, että valhe on aina valhe, ei siinä oikeasti ole erilaisia asteita ja vain totuus on ihmiselle todella hyväksi

**oletamme sen olleen yritys, sillä tätä kirjoitettaessa Venäjän hyökkäyssota Ukrainaan on vielä käynnissä.

***tässä ei siis puhuta esimerkiksi siitä laimeasta egoetusatanismista, jota näitä asioita kokonaan tuntematon harmaa osa-aikateurgi harjoittaa.